duminică, 5 august 2012

Cum slabesti natural



Medicina traditionala chineza se lupta sa mentina un sistem sanatos si echilibrat al organismului. O greutate normala poate fi obtinuta cand stresul este scazut, se face miscare si se mananca moderat.

Iata cum slabesti natural!
 

In primul rand, evita regimurile drastice, care propun schimbari dramatice, si dietele hipocalorice pe care le vezi prezentate la televizor, in timp ce sati in pat si mananci dulciuri!
 

Propune-ti sa fii in forma si nu slab! Deseori a fi slab inseamna a te infometa, a face exercitii complicate si a f obsedat de greutate. Nu este nimic natural si sanatos in asta!
 

Mananca 5 mese mici pe zi, de marimea palmelor tale puse una langa alta! Acestea te vor impiedica sa te ingrasi sau sa te supra alimentezi!
 

Ultima masa din zi nu trebuie sa fie dupa ora 7 PM.

Elimina bomboanele, zaharul si sucurile din dieta ta. Poti mesteca frunze de menta sau un baton de scortisoara, guma fara zahar sau poti sa-ti indulcesti ceaiul cu putin miere.
 

Mananca carbohidrati complecsi si cantitati mari de legume si fructe. Evita produsele lactate grase, inlocuindu-le cu cele degresate. Evita alimentele grase, procesate sau prajite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu