sâmbătă, 27 octombrie 2012

Curatarea colonuluiIn colon, se aduna toxine, care incep sa se descompuna, favorizand aparitia parazitilor, a colonului iritabil si a cancerului colo-rectal. Toxinele adunate in colon sunt vinovate si pentru constipatia cronica, pentru demineralizarea osoasa, pentru oboseala, scaderea capacitatii de concentrare sau scaderea generala a rezistentei organismului. Daca alimentele tranziteaza tubul digestiv in 48-72 ore, vorbim despre un tranzit intestinal lent. Daca tranzitul dureaza peste 72 de ore, vorbim deja despre constipatie. In concluzie, curatarea colonului de toxine este vitala, indiferent daca avem surplus de kilograme sau nu, indiferent daca avem 20 sau 60 de ani, indiferent daca suntem femei sau barbati.

Iata si cateva solutii pentru curatarea colonului

Consumul de apa - este cel mai simplu leac pentru constipatie si pentru curatarea toxinelor din organism. Apa calda, bauta dimineata, pe stomacul gol, si 2,3 l de apa/zi, iti asigura o functionare perfecta a sistemului digestiv.

Consumul de fructe – pepenele, strugurii, merele si fructele exotice cu un continut mare de apa trebuie sa faca parte din meniul tau, zi de zi. Aceste fructe “spala” colonul de paraziti si de toxine.

Fibrele - painea integrala, faina de ovaz, orezul brun si cerealele integrale sunt cele mai importante surse de fibre si vitamina B, care ajuta la un bun tranzit intestinal si la detoxifierea colonului. Semintele de in ajuta la prevenirea constipatiei, iar specialistii ne sfatuiesc sa le pisam, intr-un mojar, inainte de a le consuma, pentru eficienta maxima.

Un comentariu:

  1. puteti incerca
    http://ameplant.ro/produs.php?id=101&denumire=Complex_Curatarea_Colonului_300g Favorizează eliminarea toxinelor pe cale intestinală...

    RăspundețiȘtergere