luni, 5 noiembrie 2012

Diete cu plante sanatoase



Pentru femeile moderne, dietele de slabire au devenit un stil de viata. Oricat am incerca sa inchidem ochii, stim sigur ca nu ne putem mentine silueta fara o atentie permanenta acordata alimentatiei dar si activitatii fizice. Si pentru ca dietele implica nu doar restrictii alimentare, ci si bani, timp si o continua documentare asupra noutatilor din acest domeniu, un top al celor mai eficiente si sanatoase cure de slabire este binevenit.
  
Va recomand urmatoarea dieta:

Este una dintre cele mai cunoscute cure de slabire, adoptata in egala masura de figuri importante din lumea mondena si de femei din intreaga lume. Popularitatea acesteia se datoreaza faptului ca nu este restrictiva si kilogramele se pierd inca din primele doua saptamani.

Principalele caracteristici ale dietei Atkins sunt reprezentate de eliminarea din alimentatie a glucidelor rafinate (toate tipurile de dulciuri) si de reducerea considerabila a aportului de carbohidrati. Regimul alimentar specific dietei Atkins permite consumul de branzeturi, oua, legume, peste (pastrav, somon, hering, ton), fructe de mare si carne de pasare, de vita sau de miel. In ceea ce priveste fructele, se recomanda consumul moderat al acestora, tocmai din cauza glucidelor pe care le contin, chiar daca sunt in stare naturala. Indicate sunt citricele, kiwi, pepenele rosu si ciresele. Pe tot parcursul dietei se beau zilnic minimum doi litri de apa, iar alcoolul si cafeaua sunt strict interzise. Pentru efecte de lunga durata, este recomandata monitorizarea aportului zilnic de carbohidrati si dupa incheierea programului de slabit Atkins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu