miercuri, 14 noiembrie 2012

Sfaturi cura detoxifiere



Detoxifierea organismului reprezinta acea metoda de a elimina din corp toxinele, deoarece incarcarea organismului cu substante nocive, determina anumite dezechilibre ale organelor. Prin urmare, in perioada imediat urmatoare sarbatorilor, ar trebui sa tineti cont si sa respectati unele reguli de alimetatie, care cu siguranta va vor ajuta in lupta cu toxinele, pentru o cura detoxifiere.

-evitati alimentele prajite- stim foarte bine ca existenta acestora in alimentatia noastra zilnica, sau cel putin ceva mai des decat consumul de fructe si legume, nu face decat sa creasca nivelul de colesterol din corp, cresterea tensiunii arteriale si defavorizeaza o buna circulatie sangvina.

-consumati cat mai multe fructe si legume in aceasta perioada de detoxifiere.recomandata sunt merele care ajuta la curatirea intestinelor, lamaile care contribuie intr-o mare masura la curatarea ficatului, sfecla rosie care de asemeneaajuta la curatarea ficatului si ajuta la purificarea sangelui, varza si telina contin cimpusi anticancer, ajutand la curatarea tractului digestiv.

-evitati consumul de sare

-evitati pe cat posibil consumul de carne si mai ales a preparatelor afumate -in urma detoxifierii organismul are nevoie sa fie hidratat si nu numai in aceasta perioada, asadar beti 2l de apa pe zi.apa favorizeaza si fluidizeaza circulatia sangvina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu