vineri, 5 octombrie 2012

Detoxifiere ficat



Daca doriti sa mentineti un mediu curat si sanatos in acvariul pestilor, mentenanta regulata a filtrului este o conditie obligatorie. In mod similar, daca vreti sa va bucurati de o sanatate vibranta, mentinerea ficatului in stare perfecta este cruciala. Cand sanatatea ficatului este afectata, veti experimenta o varietate de simptome, care includ oboseala, stare de lene, dezechilibru hormonal, acnee, dureri de cap si nu numai.

Lemn dulce - tratament pentru detoxifiere ficat

Acest remediu a fost folosit in medicina din zona de est pentru tratarea problemelor cu ficatul. Studiile au demonstrat ca lemnul dulce stimuleaza productia de interferon, ceea ce explica abilitatile unice ale acestei plante de a apara ficatul de toxinele daunatoare.

Tineti minte intotdeauna ca aceste plante trebuie utilizate impreuna cu un stil de viata care promoveaza si stimuleaza sanatatea, precum evitarea alcoolului, cafeinei si tutunului, pastrarea in forma prin exercitii regulate, chiar si mersul pe jos si yoga fiind foarte eficiente, evitarea consumului de alimente procesate, pline de zaharuri de proasta calitate si aditivi chimici. In plus, trebuie sa invatati sa controlati stresul si sa va obisnuiti un un program de somn sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu